vineri, 27 august 2010

Alujoana - halucinatii sincere

Toti avem cate ceva de ascuns , interesant cum totusi unii dintre noi preferam sa purtam o masca... daca o putem numi asa... 

Alujoana = frunzulita uscata ce te face sa devi mai paranoic sau sa judeci lucrurile la rece. 

Deseori ne simtim amenintati de obiecte, actiuni, persoane, animale.... Probabil pare ca aberez... Desi cei care merg pe aceasi lungime de unda cu mine vor intelege perfect ceea ce scriu.... 

Cateodata am tendinta de a compara oamenii cu insecte... si sa nu fim ipocriti... toti facem asta... persoane care roiesc in jurul nostru precum mustele pe langa mancare, persoane care sunt precum trantorii, persoane care sunt precum tantarii si ne sug sangele pentru ca e dulce... 

Cei mai multi sunt asemenea mustelor, enervante, doar pe interes, lipsite de inteligenta... "trist dar adevarat" cum spunea cineva. 

Revenind la "Alujoana" ... efecte?  Depinde... poate scoate in evidenta prostia, te poate face sa crezi k esti mai inteligent decat pari, dar in general o stare de "chill-uiala" cum se spune prin micile noastre cartiere. Ilegala? Teoretic si respiratul e ilegal, dar toti il facem din momentul in care ne-am nascut. 

Concluzia mea ar fi ... tot ne ducem pe apa sambetei mai devreme sau mai tarziu, suntem proprietarii trupului nostru deci practic si teoretic putem baga orice cacat in el fara sa ne zica cineva ce avem voie si ce nu ... ca deh... nu ei traiesc in corpul nostru nu ? Asadar... spiritul liber, creierul varza... tot in pamant ajungem.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Buna "alujoana" asta...dar trebuie sa nu iti iei zborul prea departe pentru ca, insecte fiind toti, te poti prinde in vreo panza de paianjen si te agiti urat. In rest love and peace!

Anonim spunea...

hello,

i stumbled over your blog today and noticed that you´re using this picture without asking me for permission. unfortunalely i don´t understand your language so i can´t tell if you´re crediting me or not. i would be glad if you could link back to my deviantart page.

greetings
traumfragment