marți, 4 iulie 2017

Minciuna are picioare scurte!Ce credeți că se întâmplă atunci când un mincinos prost dă peste o persoană care nu pune botul la minciunile lui negândite? 

E simplu! I se fute meciul și rămâne oarecum perplex în sinea lui încercând să-și dea seama cum să iasă mai rapid din situația penibilă în care s-a băgat singur. 

Pasul 1: NEGAREA 

Individul încearcă din răsputeri să dea vina pe oricine altcineva numai să nu cumva să-și asume și să recunoască faptul că este de fapt un ordinar care a încercat voit să prostească pe cineva. 

Pasul 2: VICTIMIZAREA 

În cazul în care nu funcționează strategia de la pasul 1, individul recurge la metoda victimizării. Cum anume? Există mai multe metode: 
- nu mi-am dat seama de ceea ce fac, nu a fost cu intenție (NU! A FOST CU DIRECȚIE!) 
- nu am vrut să par un grandoman și de aceea nu ți-am spus din prima (DAAA GRANDOMANIA E PROBLEMA!) 
- adevărul e că (CARE ADEVĂR CÂND TOT CE SCOTI PE GURĂ E O MINCIUNĂ?) de fapt eu sunt adoptat și caut doar să fiu acceptat (DA!!! DE AIA MINȚI ȘI ÎNȘELI OAMENI) 

Pasul 3: RESEMNAREA PREFĂCUTĂ

Dacă nici victimizarea nu dă roade, individul suferă dintr-o dată de corectitudine și mustrări de conștiință, vrând să îndrepte răul săvârșit! (NOT) 
Replica acestuia mereu va cuprinde și o doză de inocență și simț civic: 
- nu vreau să cad eu de prost din vina altora, așa că te rog să-mi dai contul ca să-ți pot returna banii (VRĂJEALĂ!!!!) 

Oamenii de acest gen, chiar consideră în mintea lor îngustă că toți suntem niște idioți care cred că tot ce zboară se mănâncă? Sau poate individul mizează pe naivitatea oamenilor și încrederea pe care i-o oferă? Trist și în acest caz! 

 NOTĂ!!! 

Dacă enumeri următoarele: tatăl meu este cu una mai tânără decât el care acum e gravidă, am fost la spital că mi s-a făcut rău, sunt adoptat, sunt stresat din cauza scrisului etc. enumerate așa una după alta, CREDE-MĂ, NIMENI, DAR NIMENI NU TE VA CREDE!!! Și în niciun caz nu te va compătimi. 

Așadar, chiar și pentru a fi un mincinos/șarlatan de calitate, e nevoie să fii inteligent. Să te ducă mintea puțin. Și nu crede că dacă ai păcălit câțiva oameni asta înseamnă că te poți considera inteligent. GREȘIT! Ești doar un alt ratat social care a reușit să profite de bunătatea unor oameni corecți. 

Dacă doriți niște exemple concrete încercați următoarele link-uri: Ah! Și încă un lucru, dacă aveți înclinația de a-l crede în momentul în care vă va spune că nu a fost el și că de fapt i-a fost clonat contul, fiți atenți la un singur lucru! Cel care se presupune că i-a clonat contul, nu avea de unde să știe de ticurile lui "verbale scrise". Atât în știrea de pe ProTV cât și de fiecare dată când scrie folosește expresia "I know" :) 

În concluzie, dacă tot nu te duce mintea să faci ceva bun în lumea asta și te consideri mare zmeu pentru că profiți de oameni, mai bine stai dracu în banca ta, aruncă-te de pe un bloc, du-te în pustietate sau fraierește-l pe unul să te îngroape de viu. Ai face un bine umanității! 

 

Niciun comentariu: